Ціна, яку ви готові заплатити - Юлія Крілик
Контакти
juliakrilyk@gmail.com
Back

Ціна, яку ви готові заплатити

Ціна, яку ви готові заплатити

Це те запитання, яке я часто ставлю собі та клієнтам на сесії.

Успіх, досягнення, струнке тіло, чоловік та інші пункти, які нам так хочеться мати. А якщо їх немає, то критикуємо і гнобимо себе. Водночас рідко запитуємо: “А яку ціну я готова заплатити, щоб це отримати?”. Часто в цей момент половина бажань, які насправді були нав’язані суспільством, відпадає.

Розберу кілька прикладів, які траплялись в роботі останніми днями.

“Хочу мати струнке тіло і важити 50 кг” (наприклад, якщо людина ніколи не важила менше 60 кг, тобто, ймовірно, це не є її фізіологічна вага)
О’кей, а чи готова ти виділити все життя, щоб це отримати та підтримувати? Чи готова роками себе обмежувати, мати проблеми зі здоров’ям і не мати часу та ресурсу на інші сфери? Якщо відповідь так — добре, ти свідомо обрала цей шлях. Не готова? То навіщо себе «травити» словесною отрутою, якщо це не можливо і ти не готова платити?

“Хочу бути як ті блогери, які заробляють тисячі доларів і подорожують, або як Ілон Маск, чи як той фінансовий гуру, який оперує мільйонами”
О’кей, а чи готова ти стільки працювати, як ці люди? Чи готова забути про вихідні та не жаліти себе, щоб вийти хоча б на мінімальний рівень, який є в них? Чи готова стільки вчитись, шукати інвесторів, транслювати своє життя? Готова, тоді вперед. Ні? То навіщо себе картати, що в тебе ще немає стількох досягнень, як в цих людей?

“Хочу мати стосунки з чоловіком, який буде турбуватись про мене і любитиме” О’кей, а ти готова позбутись ілюзій «ідеальних» відносин, переконань, що ти не варта любові, довіритись людині? І найголовніше — прийняти те, що цю людину можна втратити, що тебе можуть зрадити, що в стосунках не буде гарантій про ”довго і щасливо”? Так? Чудово, йди в цьому напрямку та приймай людину у своє життя. Не готова? Стосунки це завжди ризик, тому люди, у яких є страх близькості, часто не готові платити цю ціну відсутності гарантій. Але вони й не можуть розділити це життя з близькою людиною. Тому не варто себе винити, що ти не в стосунках. Варто йти в терапію і працювати з цим❤️

То що, яку ціну ви готові заплатити, щоб отримати бажане?

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Замовити програму